SOL_logo_HOR_green

Fakta

Författare: Anne-Lie Högberg
ISBN: 978-91-88611-15-4
Format: Inbunden
Utgivningsår: 2018
Kategori: Feelgood
Form: Emma Graves

Innan vi visste allt om varandra

Agnes och familjen har äntligen kommit till ro efter flera år med motgångar. Livet börjar rulla på i ett efterlängtat tempo och alla barnen ser fram emot ett långt sommarlov.
När Vendela flyttar in i huset bredvid blir Agnes motvilligt nyfiken. Trots att hon fortfarande har svårt med tillit till nya bekanta efter Lisas svek, blir de snabbt goda vänner. Och även om middagarna är mysiga, pratstunderna trevliga och alla upptåg som de hittar på roliga, kan Agnes inte skaka av sig känslan av att den nya grannen döljer något.
Men att Agnes själv har egna hemliga tankar och en stor inre oro erkänner hon inte alls förrän det blir ofrånkomligt och allt måste fram i dagsljuset.
När också mamma Gunnel beter sig konstigt och blir alltmer tystlåten, blir hela tillvaron till slut outhärdlig. Återigen snurrar livets hjul snabbare än vad Agnes hinner med och hon försöker förtvivlat lösa problemen som hopar sig. Agnes och systern Cissi blir tvungna att till slut konfrontera sin mor och det visar sig att tystnaden döljer en gåta från det förflutna.
 
Innan vi visste allt om varandra är den fristående uppföljaren till Väck mig när det är över.

Den tredje boken om Agnes är en berättelse jag önskar att jag skrivit själv.

Agneta Norrgård, Gokväll

Tycker att detta är bästa boken i serien!

@bokmalenmalin

Vilken bok! Vilket språk!

@lill53

Rekommenderar Innan vi visste allt om varandra varmt!

Annie Magnusson, lektör